Kultura ispijanja vrhunskih craft koktela

Pomažemo barovima i restoranima podignuti ljestvicu ugostiteljstva na nove visine.

KONTAKT

O nastanku brenda Cocktail Empire

Denis Vlahovac, osnivač Cocktail Empirea, nakon završenog Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu odlazi u New York, grad u koji se zaljubio ostavši tamo 3 godine. Počeo je graditi karijeru od konobara i bariste do vrhunskog koktel majstora učivši od najboljih u poslu.

o nastanku brenda cocktail empire

Putujući po svijetu zadnjih 10 godina posjetio je 60 zemalja, radio je po najboljim restoranima i koktel barovima te surađivao s vrhunskim sommelierima, menadžerima i miksolozima. Također je radio kao brand ambasador i event organizator po najekskluzivnijim lokacijama u New Yorku, Aucklandu, Londonu i Vancouveru.

Odlučio se vratiti u Hrvatsku da svojim znanjem podigne cjelokupnu kvalitetu usluge u ugostiteljstvu u Hrvatskoj na veći nivo i da ljudima približi kulturu ispijanja vrhunskih craft koktela.

Tako je nastao Cocktail Empire. Inovacija i kvaliteta na prvom mjestu.

cocktail empire by denis vlahovac izrada koktela

Usluge

Bar, restoran i koktel konzalting

04

Edukacija barmena i konobara

Oduvijek ste željeli znati koja je razlika između scotcha i bourbona? Kako se pravi tekila? Radili se i dalje votka prvenstveno od krumpira?

Radimo edukacije o svim vrstama alkoholnih pića i sirupa koji se koriste u koktelima te kako ih sami napraviti. Upućujemo Vas kako napraviti pravilnu pripremu za večer koktela, smanjiti potrošnju vremena i novca u svim razinama ugostiteljskog objekta te kako na ekološki osviješten pristup raditi u ugostiteljskim objektima uz iskorištavanje maksimuma iz svakog potrošnog materijala.

Radimo edukacije o izradi koktela, o povećanju kvalitete, koje su glavne pogreške većine konobara i barmena u Hrvatskoj te kako uložiti, a da se vrati višestruko.

05

Izrada koktel liste i ponude pića

Želite imati koktele u svojem ugostiteljskom objektu ili ih već imate, ali Vam prodaja istih ne ide ili ne znate koje koktele ponuditi?

Pomoći ćemo Vam napraviti cijelu ponudu pića ukoliko želite podići kvalitetu ponude te napraviti koktele koji dokazano idu na hrvatskom tržištu s par noviteta sa svjetske koktel scene.

Naučit ćemo Vas kako napraviti bolje dekoracije za koktele i kako poboljšati ukupni dojam te smanjiti troškove i prilagoditi cijenu.

Ukoliko želite posebno novu koktel listu s potpuno novim koktelima iz naše radionice to je također moguće i preporučljivo. Uvijek težimo tome da budemo jedinstveni i najbolji.

Eventi i događanja

03

Unajmite koktel majstora

Ukoliko imate ideju za rođendan koji želite upotpuniti koktelima, ili možda želite napraviti afterwork cocktail party u kafiću tu smo za Vas i slušamo Vaše želje. Napravit ćemo Vam koktel listu i dolazimo miksati koktele! Koja god Vam ideja padne na pameti žedni ste koktela tu smo za Vas.

04

Posebni događaji

Trebate koktel majstora za Vaše vjenčanje? Želite pružiti gostima Vaše svadbe jedinstveni užitak?
Potpuno personalizirana usluga koktela za doček gostiju ili cijelu noć.

cocktail by denis vlahovac

Reference

Pratite nas na instagramu

When I taste tequila.. with lavender, sage, agave, blueberry syrup, aromatic vermouth and lemon-lime juice 🙃🍸
Planirate korporativni event? Želite nešto novo i originalno? Naši kokteli će Vas raspametiti! 🍸
Pelin i med 🍯🍸
Summer is here 🍸😎☀️
koktel

Vizija

Naš cilj i naša vizija je da podignemo kvalitetu usluge svojim radom u ugostiteljskim objektima diljem Hrvatske, ali i da educiramo vlasnike objekata, te njihovo osoblje da sami rade isto.

Edukacije su o različitim konceptima rada, metodama smanjenja troškova uz povećanje kvalitete, različitim vrstama alkoholnih pića i koktela, serviranju, aranžiranju, prirodnim aromama i ukrasima za koktele, te pomoć u razvijanju kulture „uživanja u koktelima“  uz najkvalitetnije sastojke po prihvatljivim cijenama.

Sve je usmjereno prema zadovoljnom gostu, njegovim potrebama i njegovom zadovoljstvu uz istovremeno povećanje profita ugostiteljskih objekata kroz gradnju brenda kvalitete.

Želimo približiti kulturu ispijanja koktela široj publici tako da povećamo kvalitetu usluge i izrade pića po pristupačnim cijenama za naš standard.

Kontakt

Person icon
Denis Vlahovac, mag. oec.
Phone icon
+385 91 575 8058
E-mail icon
info@cocktailempire.hr
cheers
Hvala Vam na upitu!
Odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.
Ups! Izgleda da nam fale pojedini sastojci za koktel.
Molimo vas da ispunite sva polja.